Deze introductieaanbieding is verlopen!
Voor meer informatie kunt u contact ons opnemen (info@inforium.nl).
Digitaal voorlichten met Inforium voor Huisartsen v.a. €4,95 per maand!
Huisartsen kunnen patiënten nu op eenvoudige wijze digitaal voorlichten, met behoud van de privacy van patiënt en arts! 
Al tijdens het consult stuurt de arts de informatie (bijvoorbeeld van thuisarts.nl), direct via Inforium naar het ‘Postvak In’ van de patiënt zodat die de informatie in zijn eigen vertrouwde omgeving in alle rust kan lezen en makkelijk kan delen met naasten. Juist voor de huisarts, die patiënten met zeer uiteenlopende kwalen en ziektebeelden ziet, is Inforium een aanwinst!
 
Opmerking: starten met Inforium vraagt circa 10 minuten. Het is geen project, er is geen ICT afdeling nodig, elke arts kan er in een paar minuten in de dagelijkse praktijk mee aan de slag
 
Lancering
Per 1 september 2015 wordt Inforium voor Huisartsen breed gelanceerd. De succesvolle ervaringen uit de eerdere pilot groep met 10 huisartsen zijn op deze pagina van onze site te lezen. Vanaf 1 september kunnen alle huisartsen in Nederland gebruik maken van een gepersonaliseerde versie van Inforium met eigen logo en praktijkgegevens! 
 
Eenmalige introductie aanbieding
De eerste 250 deelnemers kunnen gebruik maken van de introductie aanbieding van €4,95 per maand voor de periode van 1 september tot en met 31 december 2015. 
Vervolgens betaalt men voor de licentie het gereduceerde tarief van slechts €9,95 per maand (standaard € 14,95). Let op! Er zijn 250 licenties beschikbaar voor deze aanbieding, op = op!
 
Inschrijven 
Wilt u vrijblijvend meer informatie over Inforium voor Huisartsen? Dan kunt u mailen naar huisartsinfo@inforium.nl of uw naam en e-mailadres achterlaten op ons contactformulier. Als u zich vrijblijvend inschrijft ontvangt u van ons een wachtwoord van een werkende DEMO versie. Hiermee kunt u alvast aan betere informatievoorziening met Inforium wennen. Inschrijven verplicht u tot niets.
 
Hoe werkt het?
Klik op onderstaande afbeelding van het baliescherm om een idee te krijgen van hoe eenvoudig Inforium voor huisartsen werkt.
 
Genoemde prijzen zijn ex BTW
 


 
Klankbordgroep Huisartsen Terug naar de enquête resultaten