Wat zijn de ervaringen uit de praktijk?
 
Een pilot groep van een tiental huisartsen werkt inmiddels ruim meer dan een half jaar naar alle tevredenheid met Inforium. Uit deze groep is een klankbordgroep voortgekomen waar we elk kwartaal feedback van krijgen om onze diensten continu te blijven verbeteren voor de huisartsen!

 
W.J. Lubbers

Naam:
Twitter:
LinkedIn:

Wiebe Jan Lubbers
@WJLubbers
https://www.linkedin.com/pub/wiebe-jan-lubbers/27/160/59a

Huisarts en medisch manager in Vizier, het kleinste centrum van de grootste keten gezondheidcentra (http://www.zorggroep-almere.nl/gezondheidscentra/almere_poort/vizier.php).  Inforium vind ik om twee redenen erg mooi: goede informatie is essentieel en het is een mogelijkheid om af te stemmen op de informatie van ketenpartners. Het is leuk om te zien hoe patiënten het waarderen dat ze goede informatie krijgen die ook gedeeld wordt door andere zorgverleners. In ons boek http://www.bsl.nl/shop/veranderende-samenwerking-in-de-zorg-9789031399727.html kon Inforium helaas nog net niet genoemd worden.

Bart Timmers

Naam:
Twitter:
LinkedIn:

 Bart Timmers
@burtonbartijn
https://nl.linkedin.com/in/barttimmers

Huisarts en maatschapslid bij Groepspraktijk Huisartsen Bergh: Ik ben huisarts en huisartsopleider bij Groepspraktijk Huisartsen Bergh in 's-Heerenberg. Ik heb een passie voor mijn vak en met name de moderne mogelijkheden om de zorg weer terug naar de menselijke maat te brengen. Inforium is voor mij een goed voorbeeld van hoe je moderne technologie in kunt zetten om je patient te informeren, te ondersteunen en te versterken.

 

Naam:
Twitter:
LinkedIn:

 Drs. R.A. P. Sluijs (Robert)
@famsluijs
https://nl.linkedin.com/pub/robert-sluijs/48/770/66b/en

Huisarts bij HuisartsenPraktijk Sluijs

Naam:
Twitter:
LinkedIn:

 G.F. Van Der Woude
@gerda_der
https://nl.linkedin.com/pub/g-f-van-der-woude/21/a38/278

Huisarts bij huisartsenpraktijk Meander. Sinds de start van inforium wordt de patienteninformatie veel beter gelezen. Ik ben daar heel blij mee. De goed geïnformeerde patient is de beste partner die een dokter zich kan wensen!

Naam:
Twitter:
LinkedIn:

 Nils Nieboer
-
https://nl.linkedin.com/pub/nils-nieboer/6/724/85a

Huisartsdocent bij UMCG en huisarts bij huisartspraktijk Zandstra/Nieboer

Naam:
Twitter:
LinkedIn:

 dr. C. Peters-Veluthamaningal
@rajupeters
https://www.linkedin.com/in/rajupeters

Huisarts bij Huisartsengroepspraktijk Scheemda